Anslut ert företag och få nya kunder

Financefinder fungerar som en oberoende matchingtjänst mellan små och medelstora företag och er som kreditinstitut. Genom att ansluta ert företag får ni löpande offertförfrågningar på fakturaköp och företagslån från företag i hela landet.  Ni kan själva välja om ni vill ha offertförfrågningar via mail, SMS eller både och. Ni får även inlogg till vår kundportal där ni hittar alla offertförfrågningar.  Fyll i formuläret här på sidan för att ansluta ert företag, eller ring oss på 08-650 16 06. Du kan även maila på info@financefinder.se.

Prova tjänsten helt kostnadsfritt fram till 30 november 2017!

Just nu har ni som factoringbolag eller bank möjlighet att prova Financefinder helt kostnadsfritt fram till den 30/11-2017, därefter kommer tjänsten bli en betaltjänst. Ni behöver inte förbinda er att fortsätta  och inte skriva på några avtal, så vad har ni att förlora

Vad händer sedan?

Från och med de n 1/12 blir Financefinder en betaltjänst. Ni kommer att kunna välja mellan att abonnera på tre olika paket.

– Både factoring och företagslån
– Enbart factoring
– Enbart företagslån

Vi kommer kontakta er i samband med övergången och stämmer då av om ni vill fortsätta eller ej. Så det dimper alltså inte ner någon faktura.

Klicka på knappen nedan, eller slå oss en signal på 08-650 16 06

Anslut ert företag här
Anslut ert företag hos financefinder