Prisvärd städfirma – flyttstädning i Norrköping och Linköping

Prisvärd städfirma

Prisvärd städfirma som passar allas plånböcker, eftersom vi har attraktiva priser, och stor erfarenhet av flyttstädning. För att flyttstädning av hög kvalitet är en självklarhet för oss. Dessutom får du prisvärd flyttstädning med en generös sju-dagarsgaranti, efter att flyttstädningen är klar. Fönsterputs ingår också i flyttstädningen, om temperaturen tillåter, och du kan kontakta oss 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan, året om. Vår flyttstädning erbjuder även genomgående god kvalitet, och service i hela Sverige. Du kan även se vilka städer vi betjänar i vår meny på hemsidan, men om du inte hittar din stad, så försöker vi erbjuda en så smidig lösning som möjligt. 

Flyttstädning i Norrköping och Linköping

Flyttstädning i Norrköping, och Linköping är en av våra populäraste tjänster. Det innebär att kunder i Norrköping, och Linköping med omnejd kan vara säkra på att få marknadens bästa flyttstädning, till lägsta pris, och med en bra garanti. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet i branschen, och använder endast miljövänliga rengöringsmedel. Därför erbjuder vi kontinuerlig utbildning för våra medarbetare. Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan och svarar på dina frågor under hela processen. Online och redo för dig.

Flyttstäd med kvalitet

Flyttstäd med kvalitet erbjuds alltid.  När du flyttar, lämnas ingen yta orörd. Badrum och köket är de rum som tar längst tid att städa, allt från kalkrengöring, vitvaror eftersom är många lådor och skåp. Köken har mycket smuts och avlagringar som har funnits där länge, och som behöver rengöras efter du flyttat. Anettes Flyttstädning Sverige AB förbiser inte sådana detaljer när vi gör inflyttningsstädning. Vi är professionella i vårt arbete, så ingen detalj förbises och allt görs snabbt. Vi har ett väl beprövat system med checklistor, vilket gör att viinget missar och kan vara redo på utsatt tid.

Med oss får du:

  • Generös garanti
  • Bästa priser
  • Alltid öppet
  • Välutbildade medarbetare