Samarbetspartner städfirmor sökes

Söker samarbete med städfirmor

Samarbete med Akutstädfirma i Göteborg Malmö Stockholm Du kanske är intresserad av samarbeta med Akutstädfirma i Göteborg Malmö Stockholm. Genom att koppla ihop ditt företag med vårt får du garanterat fler affärer. Först och främst tar vi hand om all renlighet i flyttan. De städer där vi söker flest aktörer är de tre största städerna i Sverige. Men självklart är alla andra städer också lämpliga om det passar dig. När vi får ett jobb skickar vi en förfrågan till dig. Du säger ja eller nej. Det finns inga förpliktelser. Allt vi begär är att du driver en städfirma med följande egenskaper:

  • Gör ett bra jobb
  • Svarar snabbt
  • Ta hand om dina kunder

Vi letar efter en städfirma med teamwork

Vi letar efter ett teamorienterat städföretag som vi kan växa tillsammans med. Ett “win-win”-system som gör att du kan få fler affärer i Sverige. Om du antar systemet kan du få mer arbete på din egen agenda. Detta koncept används av många aktörer idag. Varför inte ansluta dig till oss och växa med hjälp av de jobb vi skickar till dig? Det är mycket enkelt att ansluta sig – kontakta oss bara via e-post eller formulär. När du gör det, ange vem du är och hur du kan hjälpa oss.

Städföretag sökes

Har du ett  städföretag som behöver mer arbete genom samarbete? Om du har ett städföretag som behöver mer arbete genom samarbete, gå med i vårt nätverk idag. Vi kan hjälpa alla som behöver hjälp. Då är det ett stort plus om du erbjuder dig att transportera eller flytta saker. Vi har många kunder som vill att vi ska hjälpa dem med transport av deras tillhörigheter. Sedan behöver sakerna städas. Allt vi behöver veta är att du befinner dig och att du skickar oss en PDF av ditt registreringsbevis via e-post. Om du är intresserad, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig som partner.